Baby float

Stimuleer en ontwikkel jouw baby op een veilige en gezonde manier

Baby float "Hydrotherapie"

Je baby is niet onbekend met het fenomeen: warm water. Al in de buik heeft jouw baby zich hierin veilig kunnen ontwikkelen. Wanneer je baby in het warme water ‘float’, herinnert hij/zij zich aan die fijne tijd bij mama in de buik. 

De hydrotherapie is een nieuwe, leuk en ontspannende ervaring voor jouw baby. Daarnaast stimuleert het je baby in vele opzichten.

Logo-zwartklein

hydrotherapie

BABy Float

Hydrotherapie

Verwen je kindje met een heel bijzondere ervaring: de baby float. Je kindje krijgt een speciale drijfband waar hij/zij lekker in mag dobberen in het warme, speciaal gezuiverde water. Het stimuleert de ontwikkeling van je baby en het is ook nog eens heel veilig! Het helpt bij de bevordering van bijvoorbeeld slaapontwikkeling, maar het kalmeert ook onrustige baby’s.

hydrotherapie

Zenzu baby spa

Het warme water en de lichte druk heeft een positief effect op de stimulering van spieren, spijsvertering en de nachtrust van de baby.

Tijdens de hydrotherapie float/doppert de baby maximaal 30 minuten, onder begeleiding van een professional en ouders.

De baby float in een speciaal verwarmde ‘jacuzzi’ voor baby’s met gezuiverd van maximaal 35 graden. Het speciaal gezuiverde water is vrij van chemicaliën. 

De baby wordt met een veilige ‘zwemkraag’ ook wel bubby genoemd, boven water gehouden. Hierdoor is het zeer veilig en kan de baby zich volledig vrij bewegen in het water.

Bij Zenzu baby spa werken wij alleen met gediplomeerd personeel!

OEI IK GROEI KEURMERK

Zenzu Baby Spa heeft in 2020 het “Oei ik groei keurmerk” ontvangen. Dit keurmerk wordt gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en hygiënische manier bij te dragen aan een goede ontwikkeling van het kind.  Wij zijn hier trots op!

Scroll naar top

Vanaf heden is een mondkapje bij ons verplicht.