baby-spa-943x690-c-center

Welkom bij zenzu baby spa Gouda

Bedankt voor het lezen en ontzettend leuk dat je Zenzu Baby Spa blog een bezoekje brengt!

Allereerst, gefeliciteerd met de geboorte van je baby! Zowel je partner als jij hebben heel wat moeten doorstaan tijdens de bevalling, maar zo ook jullie kleine spruit. Heel wat aanpassing aan een vreemde, nieuwe wereld met de nieuwe rol als ouders nu ?

Ook ik geef mezelf een flinke schouderklopje en kan vol trots vertellen dat ik als kersverse mama goed met alle veranderingen kon omgaan. Want mama of papa worden is niet altijd gemakkelijk….

Over ons

Mijn naam is Aartie, ik ben 30+ jaar, in september 2018 werden wij gezegend met de geboorte van onze kleine knuffelkont.

We zitten al ruim 5 jaar in de wellness branche op het vlak van massages voor volwassenen, schoonheidsbehandelingen tevens stoelmassages voor bedrijven. Maar sinds de komst van onze kleine knuffelkont kwamen wij op het idee om ook onze potentiele “mini klanten” , die de toekomst zijn voor de wereld van morgen een ontspannen zen moment aan te bieden.

Na de bevalling moet zo ook je pasgeboren baby zich razendsnel aanpassen aan de wereld buiten de baarmoeder. Net zoals jij soms een slechte dag hebt, is je baby soms extra gevoelig of verdrietig. Ze kan ook last hebben van krampjes, doorkomende tandjes of ze voelt zich gewoon niet goed. Jouw “onrustige” baby even laten dobberen in het bubbelbad kan wonderen verrichten. Het is niet alleen ontspannend voor baby´s, maar ook nog eens goed voor hun ontwikkeling. De babymassage daarentegen dwingt je om contact te maken met je baby doormiddel van je handen en op je gevoel. Dit in alle rust zonder afleiding van internet, je mobiel en of tv. Alle focus ligt op dat moment op je baby. Echte quality time vinden in onze vaak hectische en drukke levens als ouders. Op zo een manier creëer je een hele hechte band die voor het leven blijft!.

Ons doel is om ouders en hun kroost op een unieke, maar vooral professionele en veilige wijze een zen moment te bieden!.

Koester het moment en maak dit geheel onvergetelijk door een sessie bij ons te boeken.

Maar kijk binnenkort vooral uit naar meer nieuwtjes, tips en mama-gerelateerde onderwerpen op mijn blog.

Binnenkort zijn wij open

Willem en marialaan 48 in Gouda!

Wij zijn trots dat wij binnenkort één van de unieke aanbieders zijn van de ‘baby spa’ in Nederland. Met de baby spa geven wij pasgeboren baby’s en ouders een moment om nooit te vergeten.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

OEI IK GROEI KEURMERK

Zenzu Baby Spa heeft in 2020 het “Oei ik groei keurmerk” ontvangen. Dit keurmerk wordt gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en hygiënische manier bij te dragen aan een goede ontwikkeling van het kind.  Wij zijn hier trots op!

Scroll naar top

Vanaf heden is een mondkapje bij ons verplicht.