baby spa

Zenzu babyspa een zen moment voor baby en ouders

wat is een baby spa?

Zenzu baby spa is een vrij nieuw en uniek concept in de regio Gouda voor moeder/vader en kind. Speciaal gericht op baby’s. 

Met een bezoek aan Zenzu baby spa word je kindje gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling. Bovendien vinden baby’s het heel fijn om eens heerlijk te genieten in een nieuwe, leuke, stimulerende en veilige omgeving. 

Logo-zwartklein

Hydrotherapie

Logo-zwartklein

Babymassage

Baby spa

Hydrotherapie

Verwen je kindje met een heel bijzondere ervaring: de baby float. Je kindje krijgt een speciale drijfband waar hij/zij lekker in mag dobberen in het warme, speciaal gezuiverde water. Het stimuleert de ontwikkeling van je baby en het is ook nog eens heel veilig!

Babymassage

Shantala

Bij Zenzu baby spa bieden we de Shantala baby massage aan. Dit is een totale lichaamsmassage voor baby’s. Oorspronkelijk komt deze vorm van massage uit India en is onderdeel van de dagelijkse verzorging van baby’s. Hierbij draait allemaal om liefde en ontspanning. Dit is waar Zenzu baby massage voor staat. Intens genieten van jouw baby op een liefdevolle en ontspannen manier! 

OEI IK GROEI KEURMERK

Zenzu Baby Spa heeft in 2020 het “Oei ik groei keurmerk” ontvangen. Dit keurmerk wordt gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en hygiënische manier bij te dragen aan een goede ontwikkeling van het kind.  Wij zijn hier trots op!

Scroll naar top

Vanaf heden is een mondkapje bij ons verplicht.