Babymassage

Intens genieten van jouw baby op een liefdevolle en ontspannen manier! 

Shantala baby massage

Een goede manier om je baby volledig te laten onspannen is de “Shantala” babymassage. Wanneer je baby onrustig slaapt, krampjes of andere ongemakken ervaart, kan een babymassage enorm veel helpen. Bovendien is het een fijne manier om jouw kleine baby beter te leren kennen. 

Logo-zwartklein

Babymassage

SHANTALA

BABYMASSAGE

Bij Zenzu baby spa bieden we de Shantala baby massage aan. Dit is een totale lichaamsmassage voor baby’s. Oorspronkelijk komt deze vorm van massage uit India en is onderdeel van de dagelijkse verzorging van baby’s. Hierbij draait allemaal om liefde en ontspanning. Dit is waar Zenzu baby massage voor staat. Intens genieten van jouw baby op een liefdevolle en ontspannen manier!

Geniet Intens

zenzu baby spa

Vrijwel elke baby houdt van de aanraking van papa en mama. Met de babymassage leer jij hoe je op een unieke manier jouw baby laat genieten! 

Tijdens de babymassage krijgen ouders begeleiding in het masseren van hun baby. De sessie duurt ongeveer 30 minuten.

De babymassage is geschikt voor baby’s vanaf vier weken. De shantala massage is altijd toepasbaar, ook als ze groter zijn.

De babymassage is zeer veilig voor jonge baby’s. Onder begeleiding leer je op een ontspannen en zachte manier de baby te masseren.

Bij Zenzu baby spa werken wij alleen met gediplomeerd personeel!

OEI IK GROEI KEURMERK

Zenzu Baby Spa heeft in 2020 het “Oei ik groei keurmerk” ontvangen. Dit keurmerk wordt gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en hygiënische manier bij te dragen aan een goede ontwikkeling van het kind.  Wij zijn hier trots op!

Scroll naar top

Vanaf heden is een mondkapje bij ons verplicht.