Over zenzu

Een Zen moment voor baby & ouder

Zenzu
Baby spa

Zenzu baby spa biedt ontspanning en plezier aan op een leuke en veilige manier voor jouw baby.

Met een bezoek aan Zenzu baby spa wordt je kindje gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling. Bovendien vinden baby’s het heel fijn om heerlijk te genieten in een leuke, stimulerende en veilige omgeving. 

1 Floating tubs
Baby Spa Gouda
10 10
Openingstijden
7
Dagen geopend

Wat wij bieden?

Een zen moment

Wij bieden u een veilige en hygiënische omgeving aan voor u en uw baby. Bovendien bieden wij een unieke ervaring aan voor uw kindje. Met onze professionele begeleiding kunnen wij u een veilige, maar vooral leuke ervaring bieden. Heeft u hier vragen over, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wat ons uniek maakt

Privé Sessies

Zenzu baby spa geeft u de mogelijk om privé sessies te organiseren. Waar uw kindje helemaal centraal staat in alle rust, zonder afleiding van andere kindjes. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Schikt het u alleen in de avond of wilt u lekker uw kindje laten ontspannen voor de lange nacht? Bel ons voor de mogelijkheden.

OEI IK GROEI KEURMERK

Zenzu Baby Spa heeft in 2020 het “Oei ik groei keurmerk” ontvangen. Dit keurmerk wordt gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige en hygiënische manier bij te dragen aan een goede ontwikkeling van het kind.  Wij zijn hier trots op!

Scroll naar top

Vanaf heden is een mondkapje bij ons verplicht.